Κηπολόγιο Βιβλίο με Ερωτήσεις κηπουρικής

Εψαχνα να βρω καμια ιδεα για το τι να φιτεψω σε ένα πιθάρι παλιό που έχω και μπηκα στον κηπολόγο. Μου άρεσε πρωτα το χιουμορ και μετα οι ερωτοαπαντησεις. Κατατοπιστικές, απλές, καιριες και με χιούμορ. μου άρεσετε πολυ!!! Οπως σου φτιαχνει τη διαθεση ενας ωραιος κηπος ή ενα ωραιο τοπιο το ιδιο συμβαίνει και με το χιούμορ

Επ ευκαιρία τι να κάνω με το πιθάρι; Ειναι στο υψος μου αλλα σε πιο φαρδύ τι να φυτέψω; φιλοδοξώ να κανω τρύπες γύρω γύρο να φυτέψω κ εκει εκτος την κορφή.Ξέρω οτι τα φυτα που θα βάλω πρεπει να χρειαζοντε το ιδιο χωμα και το ιδιο νερο. Θα μου άρεσε να βάλω καποια αρωματικά αλλα δεν ξερω αν κανουν μαζί ή λουλούδια αλλα να ειναι όμορφο όλο το χρόνο. και χωρις πολλα πολλα γιατι ειμαι ξεχασιάρα. δεν ειμαι απαιτητική εεε!!!!!!!!! Το πιθάρι θα μεινει σε μια γωνια ενος πετροχτιστου τοιχου στην αυλη μου! περιμενω ιδεες!!! Ευχαριστώ!!!!!!!!! ΥΓ ευτυχώς που στους όρους δεν εχετε την ορθογραφία γιατι έχω ενα θεματακι

ερώτηση είναι "wiki για όλους".

στάλθηκε 31 Αύγ '12, 14:07

Elena's gravatar image

Elena
-1224
αποδοχή: 0%

1

Elena,ας αρχίσουμε από τα βασικά... στείλε μας πληροφορίες για το ύψος σου,ούτως ώστε να πάρουμε μιά ιδέα και για το ύψος του πιθαριού...

και καλώς ήρθες στη παρέα μας...-:))

(31 Αύγ '12, 14:24) SpIrToKoYto
1

Αν και καθήμενο, ομίλησε ορθά το σπιρτόκουτο! Επίσης, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στους δύσκολους λεκέδες, μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία.

(31 Αύγ '12, 14:26) kipologio
1

Σοφό ΚΗΠΟΛΟΓΙΟ,είμαι στις καλές μου σήμερα... Κανονκά θα έπρεπε να ζητήσω Ε9,Ε1 και φορολογική ενημερότητα... αλλά ας περιοριστούμε στο ΄ύψος και τη φωτογραφία.. ( κατά προτίμηση και της Ελενας και του πιθαριού για να έχουμε μέτρο σύγκρισης )

(31 Αύγ '12, 14:44) SpIrToKoYto

να πω ότι κιεγώ έχω ένα πυθάρι παλιό, πολύ παλιό όμως (ανω των 300 ετών) απ'τη γιαγιά που όταν όμως ρώτησα τον γεωπόνο που είχε αναλάβει τον κήπο μου, μου είπε ότι αν θέλω να διατηρήσω το πυθάρι, καλύτερα να μην βάλω τίποτα, γιατί με το χώμα την υγρασία κλπ, θ'αρχίσει σιγά σιγά να κάνει ρωγμές, ν'ανοίγει και στο τέλος θα καταστραφεί. Κιέτσι το άφησα κενό σε μια γωνιά του κήπου λίγο λοξά ξαπλωμένο και στολίζει πολύ ωραία τον κήπο μου. Αν το πυθάρι σου είναι τόσο παλιό και θες να το διατηρήσεις, γνώμη μου να μη φυτέψεις τίποτα. Αν πάλι είναι πιο καινούριο ή δε σε νοιάζει το μέλλον του, τότε ν'ακολουθήσεις κατα γράμμα τις συμβουλές που θα σου δώσουν οι προλαλήσασες :):)

link

απαντήθηκε 31 Αύγ '12, 18:15

%CE%95%CE%B9%CF%81%CE%AE%CE%BD%CE%B7's gravatar image

Ειρήνη
580252633
αποδοχή: 28%

Δεν τα κατάφερα στη φώτο! Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Το πιθάρι είναι λίγο ραγισμένο γιαυτό θέλω να το φυτέψω. Το έδεσα με σίδερο να μην ανοίξει. Δεν έχω κήπο να το βάλω στο πλάι όπως πρότεινε η Ειρήνη. Το ύψος -του πιθαριού είναι 1 με 1,10 μ. Εγώ τελικά του ρίχνω μέχρι και 60 εκατοστά!!! Το φάρδος του Πιθαριού είναι στο φαρδύτερο σημείο 2,40 και στην κορυφή 60 εκ. Η μετρήσεις εξωτερικά Εγώ είμαι λεπτότερη!!!

link

απαντήθηκε 01 Σεπ '12, 21:51

Elena's gravatar image

Elena
-1224
αποδοχή: 0%

εικόνα

Τα καταφερααααα!! Ενας φίλος μου έφτιαξε μια βάση για το πιθάρι και το "περπιούμε" Το περι ου ο λόγος πιθάρι με φόντο τη γωνια που θα μεινει!!

link

απαντήθηκε 01 Σεπ '12, 22:30

Elena's gravatar image

Elena
-1224
αποδοχή: 0%

Η δική μου απάντηση στην αρχική ερώτηση
άνοιξε/κλείσε την προεπισκόπιση

Ενημερώση για αλλαγές

μέσω e-mail:

Με την εγγραφή σας, θα μπορείτε να λάβετε άμεση ειδοποίηση όταν δωθεί απάντηση

με RSS:

Απαντήσεις

Απαντήσεις και Σχόλια

Τα βασικά της Μορφοποίησης

  • *πλάγια* ή _πλάγια_
  • **έντονα** ή __έντονα__
  • σύνδεσμος:[κείμενο](http://url.com/ "τίτλος")
  • εικόνα:![alt κείμενο](/path/img.jpg "τίτλος")
  • αριθμημένη λίστα 1. Foo 2. Bar
  • για να αλλάξεις γραμμή, βάλε δύο κενά εκεί που θες να γίνει η αλλαγή
  • επίσης υποστηρίζεται η βασική μορφοποίηση της HTML

Ετικέτες:

×1

Η ερώτηση έγινε: 31 Αύγ '12, 14:07

Την είδαν: 10,628 φορές

Τελευταία αλλαγή: 01 Σεπ '12, 22:30

Σχετικές ερωτήσεις

σχετικά | faq | blog | facebook | flickr | twitter | όροι χρήσης | επικοινωνία
Ρώτα το Κηπολόγιο • 2011