Κηπολόγιο Βιβλίο με Ερωτήσεις κηπουρικής

Πρώτη φορά μάζεψα ελιές (αμφίσσης και καλαμών) και ξεκίνησα να τις επεξεργάζομαι για βρώσιμες. Τις χαράκωσα και τις έβαλα κατ ευθείαν στο νερό για το ξεπίκρισμα. Παρατήρησα οτι οι καλαμών (που παρεπιπτώντος τις μάζεψα κάπως πρώιμα και είχαν κάπως μικρότερο μέγεθος) χάνουν το καφε-μαύρο χρώμα τους όσο περνάνε μέρες μέσα στο νερό. Τί συμβαίνει;

στάλθηκε 27 Νοέ '12, 09:10

PikoFytos's gravatar image

PikoFytos
0667
αποδοχή: 0%

Γίνε ο πρώτος που θα δώσει απάντηση!
άνοιξε/κλείσε την προεπισκόπιση

Ενημερώση για αλλαγές

μέσω e-mail:

Με την εγγραφή σας, θα μπορείτε να λάβετε άμεση ειδοποίηση όταν δωθεί απάντηση

με RSS:

Απαντήσεις

Απαντήσεις και Σχόλια

Τα βασικά της Μορφοποίησης

  • *πλάγια* ή _πλάγια_
  • **έντονα** ή __έντονα__
  • σύνδεσμος:[κείμενο](http://url.com/ "τίτλος")
  • εικόνα:![alt κείμενο](/path/img.jpg "τίτλος")
  • αριθμημένη λίστα 1. Foo 2. Bar
  • για να αλλάξεις γραμμή, βάλε δύο κενά εκεί που θες να γίνει η αλλαγή
  • επίσης υποστηρίζεται η βασική μορφοποίηση της HTML

Ετικέτες:

×2
×1
×1
×1

Η ερώτηση έγινε: 27 Νοέ '12, 09:10

Την είδαν: 402 φορές

Τελευταία αλλαγή: 27 Νοέ '12, 09:10

Σχετικές ερωτήσεις

σχετικά | faq | blog | facebook | flickr | twitter | όροι χρήσης | επικοινωνία
Ρώτα το Κηπολόγιο • 2011